Productions Manager

De functie:
Als Productie Manager bij ICK ben je verantwoordelijk voor de gehele productiepijler en daarmee de uitvoering van de artistieke plannen die zijn opgenomen in de beleidsplannen. Je produceert alle nieuwe creaties, de tournees en andere activiteiten en events. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie, en geeft leiding aan het technische- en productionele team (inclusief stagiairs en trainees) en de office manager (trainee). Je organiseert en begeleidt eventuele audities. Je beheert het gehele productiebudget en de diverse planningen (speellijsten, repetitieroosters, tournees en roosters van de dansers – i.s.m. de repetitor). Je onderhandelt, gaat duurzame samenwerkingen aan en sluit contracten met speelplekken, freelance medewerkers, stagiairs en leveranciers. Je bent het centrale aanspreekpunt van ICK, fungeert als spin-in-het-web en initieert de verschillende overleggen. Je zorgt voor een correcte naleving van de wet- en regelgeving in Nederland en tijdens de internationale tournees. Je bent het aanspreekpunt voor alle ICT zaken en beheert de centrale agenda. Je beheert de studio’s en neemt deel aan het pandoverleg. 

Wat vragen wij?  
- Een relevante, afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau. Een afgeronde studie aan de Opleiding Productie Podiumkunsten is een pre.
- Minstens 3 jaar ervaring met productiewerk en tourmanagement, het liefst ook met een zakelijke achtergrond. 
- Affiniteit met dans en kennis over behoeftes van een danser(lichaam) strekt tot de aanbeveling.
- Een ondernemende instelling en een zelfstandige werkhouding
- Uitstekende kennis van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal 
- Communicatief/sociaal zeer vaardig; sterke onderhandelingstechniek, overtuigingskracht bezitten en goed kunnen samenwerken.
- Kennis van organisatiestructuren en (groep)dynamieken.
- Resultaatgerichtheid
- Het bezitten van een BHV certificaat en/of bereidheid tot het doen van de cursus.
- Kennis van Arbo- en cao wet- en regelgeving.
- Het bezitten van een netwerk binnen de culturele (dans) sector
- Kennis van het Cultuurstelsel en daarbij Cultureel ondernemerschap
- Ad-hoc kunnen handelen, analytische vaardigheden hebben en het initiatief kunnen nemen met daarbij een veranderend vermogen bezitten 
- Ervaring met Office (Word en Excel) is vereist. Kennis van Filemaker is een pre.

Wat bieden wij?
- Een uitdagende en zelfstandige functie met ambitieuze collega’s bij een internationaal platform voor hedendaagse dans van topniveau
- De mogelijkheid om te werken bij een organisatie met een sterke nadruk op ondernemerschap
- Salaris conform de CAO dans en theater, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
- Ingang functie per 22 augustus

Meer informatie of solliciteren?
Motivatiebrieven voorzien van cv kun je tot 17 juni a.s. sturen naar info@ickamsterdam.nl

Maandag 18 juni, einde dag, laten wij weten of je bent uitgenodigd voor een gesprek. De eerste ronde gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 20 juni. De tweede ronde gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 25 juni in de middag.

Een case zou eventueel deel uit kunnen maken van de sollicitatieprocedure. 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Adrian. Zij is telefonisch te bereiken op 020 - 616 72 40 (ma t/m do 10-18 uur).